Solutii integrate de securitate

securitate1

Mai multa securitate

Siguranța este deosebit de importantă pentru fiecare, iar a avea o soluție funcțională este la fel de important. De aceea vă propunem o abordare unitară a acestui concept. O abordare de succes.

Camere de tezaur

tezaurCu cele peste 160 de camere de tezaur construite până în prezent, suntem lider național, iar experiența acumulată ne recomandă de la sine.

Casete de valori

casetePăstrează lucrurile de valoare elegant și eficient!
Având peste 20.000 de casete de valori instalate, oricare ar fi dimensiunea dorită, sau gradul de finisaj, vă oferim variante manuale sau automatizate.

Seifuri certificate european antiefractie si antifoc

seifuriOricare ar fi nevoile dumneavoastră, aveți la dispoziție peste 20.000 de produse care ne recomandă ca experți în domeniu. Vă invităm să descoperiți singurul showroom din țară, de unde vă puteți alege seiful dorit.

Protectie antiefractie si antiglont pentru cladiri, persoane si autovehicule

usiSunteți protejat 100% împotriva efracției, cu ușile, geamurile, grilajele sau foliile de protecție pe care vi le oferim. Deasemenea, puteți alege uși, panouri, geamuri sau materiale compozite cu protecție antiglonț.
antiglont

Avantaje

 

  • Siguranță și protecție 100%
  • O mare varietate de modele adaptate specificului proiectului dorit
  • Produse certificate, de calitate recunoscută
  • Un partener cu tradiție

Supraveghere Video

videoDe la cel mai mic obiectiv, până la monitorizarea video a unui întreg oraș, optați pentru soluții performante și adaptate specificului dumneavoastră.

Identificare si control acces

accessȚineți pasul cu noile tendințe și descoperiți sistemele de control acces de ultimă generație, cu identificare pe bază de cod, card RFID, amprentă digitală sau recunoaștere facială.

Sisteme de detectare incendii

fireCu echipamentele avansate de detectare incipientă a incendiilor pe care vi le oferim, uitați pentru totdeauna de acest pericol, deoarece beneficiați de o detectare promptă, exactă și eficientă.

IqPass

iqpassUtilizând sistemul OTP (one time password), pe bază de coduri dinamice, valabile o singură dată, cu IqPASS identificarea și autentificarea în sistemele  informatice se realizează în totală siguranță.

Avantaje

 

  • Tehnologii de ultimă generație
  • Calitate și fiabilitate
  • Protecție și siguranță 24h/24, 7 zile din 7

Videofied – alarma mereu la datorie

 

Sistem inovativ cu înregistrare video 100% wireless, Videofied înregistrează și transmite în dispecerat un film de 10 secunde cu evenimentul declanșator al
alarmei. Astfel alarmele false sunt eliminate, iar echipele de intervenție au rezultate maxime, știind încă din primul moment ce anume a declanșat alarma.
Suntem unic distribuitor în România
videofied

Datacenter: Protectie dedicata non-stop

 

Soluție modulară cu alimentare, ventilație, backup, testată și certificată în Germania, Data Center oferă protecție împotriva efracției, incendiului, inundației și radiațiilor electromagnetice. Mai mult, sistemul funcționează 24/7/365, indiferent de natura informațiilor stocate.
data-center

OxyReduct: Spune NU incendiilor

 

Există situații în care focul, odată apărut, poate
produce daune ireparabile, chiar dacă a fost stins
ulterior.
Cu OxyReduct, apariția focului este împiedicată, deoarece acest sistem inovativ menține în permanență concentrația de oxigen sub necesarul minim pentru combustie. Aveți 24h/24 un sistem
avansat de monitorizare și diagnoză ce nu permite izbucnirea incendiului.
oxy