Sisteme locuinta inteligenta

inteligenta-1

Sisteme de domotica – Casa inteligentă

Cum ar fi să puteți controla oricând și de oriunde doriți activități de rutină legate de locuință? Descoperiți modul inteligent de a vă proteja locuința și oferiți-vă confort, economie de energie și combustibil.

SMART HOME – gândește SMART

 

Cu acest sistem de control interactiv și automatizat, bazat pe tehnologia cloud, puteți controla, personaliza și automatiza toate dispozitivele electrice din locuință, puteți supraveghea locația în direct 24 h/24 și primi alerte instant în cazul apariției oricărei probleme legate de securitate.

SMART HOME – economisește SMART

 

Economisiți energia prin monitorizarea consumului, soluția permițând control de la distanță și automatizarea aprinderii/ stingerii luminii, reglarea temperaturii și a tuturor celorlalte dispozitive electrice. Rapoartele personalizate și alertele primite indică locurile unde este consumată energia, pentru a opri pierderea acesteia, atunci când este consumată inutil.

AVANTAJE

3 într-unul singur: SMART
Sistemul vă oferă protecție în caz de incendiu, furt, inundații, scurgeri de gaze, alături de o gestionare optimă a consumului de energie și un control deplin al locuinței via internet sau telefon.

Rentabilitate SMART
Sistemul este mai rentabil și are mai multe funcționalități decât alternativele tradiționale de instalare personalizate.

Instalare SMART
Sistemul poate fi cu ușurință conectat la orice priză și comunică automat cu toate dispozitivele conectate wireless din casă, oricând și de oriunde.

Află mai mult despre produse si preturi aici.

 
inteligenta-2