De ce ASTRA

Pentru că dinamismul şi flexibilitatea sunt importante, pentru că ştim că în fiecare etapă aveţi aşteptări speciale, pentru că suntem preocupaţi de tot ce înseamnă calitate şi de a vă oferi soluţii personalizate şi adaptate…
deoarece credem în relaţiile pe termen lung

 

  • Un partener cu tradiţie

Fondată în 1991, ASTRA este primul producător privat de tehnică de securitate din România.

  • Portofoliu diversificat

Societate cu capital integral privat, am devenit lider naţional în producţia de camere de tezaur. Treptat ne-am extins portofoliul, iar în prezent suntem importatori direcţi pentru 10.000 de tipuri de produse, de la peste 100 de producători recunoscuţi pentru calitatea şi fiabilitatea produselor; oferim o gamă completă de soluţii de securitate, alături de sisteme de transport şi procesare numerar, soluţii pentru industria hotelieră, sisteme de parking, sisteme ticketing pentru persoane şi autovehicule sau soluţii de arhivare şi depozitare.

  • Peste 3.000 de clienţi

În cei 21 de ani de activitate am colaborat cu majoritatea instituţiilor financiare, cu companii importante din diverse domenii, instituţii publice, sau persoane private.

  • O echipă profesionista

Specialiştii noştri vă stau la dispoziţie pentru a vă oferi servicii de consultanţă în alegerea şi proiectarea sistemelor de securitate optime nevoilor dumneavoatră.

  • Acoperire națională

Asigurăm distribuţia şi intervenţiile pe întreg teritoriul ţării. Cu sediul central în Bucureşti, avem puncte de lucru în Miercurea Ciuc, Cluj-Napoca şi Constanţa.

  • Servicii post-vânzare de calitate

Oferim service garanţie şi postgaranţie, intervenţii în regim de urgenţă, relocări de camere de tezaur şi seifuri, înlocuiri pe durata intervenţiilor, demolări şi dezafectări camere de tezaur.

 

astra-despre-noi-3astra-despre-noi-2

suport-astra